Josep Ramon Granell- Zona Este


Estimada mare,

la vida és una reiteració, les circumstàncies que van viure en el seu moment amb la pesta que assolava Bordeus ara es fan presents en la nostra quotidianitat i amb d'altres particularitats.

Ara reinventem el dia a dia en educació i en n'adonem de moltes coses senzilles que fins ara ens passaven desapercebudes. Valorem l'entorn familiar i sobretot col·laborem per ajudar tothom qui ho necessita. Cada un de nosaltres a la seva manera i possibilitats.

La Companyia de Maria és la meva vida, un educador que pren exemple de tot el que va fer, ensenyar i transmetre per poder-ho estendre arreu. En aquests moments la meva petició és demanar suport al seu Esperit per poder continuar difonent el missatge que ens omple.

Desitjo fer-ho però en ocasions tinc dubtes doncs no sé si ho faig prou bé. Que necessiten els nostres infants en aquests moments? Continguts o simplement suport i estima per part dels seus educadors. Cal potenciar la comunicació i les ganes de compartir. Estimada Joana com puc fer-ho per aconseguir aquesta alegria en els nens i nenes que ho necessiten? Com arribar al cor dels infants a través d'una pantalla? I a les seves famílies? Com transportar generositat i ajuda telemàticament?

Cal ser humil i conèixer les nostres possibilitats. En la situació en la que vivim ens n'adonem de les nostres mancances. Som conscients de la nostra vulnerabilitat.

Vull demanar-te mare que des de la teva Eternitat ens ajudis a veure el camí per poder arribar a tots i totes els que ens necessiten. Que il·luminis el nostre caminar per poder transmetre, educar i ajudar en una situació que costa de fer-ho.

Gràcies per ser sempre al nostre costat. Personalment et tinc sempre present fins i tot amb una petita estatueta en el meu despatx que em recorda l'estima als infants i la teva gran dedicació per aconseguir la igualtat i la formació de les persones.

Gràcies per haver-nos deixat tant i gràcies per poder continuar una tasca tant humana com és l'educació.

Gràcies Santa Joana de Lestonnac.

Un seguidor incondicional.

Josep Ramon Granell.